Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Desiņas sarkanvīnā 1

Sastāvdaļas
  • 12 mazās kāpostu desiņas
  • 500 ml sausā sarkanvīna
  • 300 ml vistas buljona
  • 250 g sīpolu
  • 30 g sviesta
  • 1 burkāns
  • 8 kadiķogas
  • 1 tējk. koriandra sēkliņu
  • 1 tējk. melno piparu graudiņu
  • 2 majorāna zariņi
  • 1 timiāna zariņš
  • sāls
Sarkanvīns piešķir desiņām īpašu aromātu, ko vēl vairāk izceļ kadiķogas un pārējās garšvielas. Labi garšo ar vārītiem un pēc tam sviestā apceptiem kartupeļiem, kas samaisīti ar pāris ēdamkarotēm mārrutku.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sīpolus un burkānu nomizo un sagriez plānās ripiņās.
2
Dziļā pannā sakarsē sviestu, pieber kadiķogas, koriandru un piparus un pāris minūtes pasautē.
3
Pielej buljonu un uz lēnas uguns vāri aptuveni 10 minūtes. Pielej vīnu, pieliec majorānu un timiānu, pieber sāli un turpini vārīt vēl 10 minūtes.
4
Ieliec desiņas, noņem pannu no uguns, uzliec vāku un atstāj, lai 10 minūtes karsējas.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni