Liela bļodā sajaukt kopā ievārījumu (var izmantot arī kādu citu skābu ievārījumu), etiķi, tomātu pastu un 1 ēd.k. eļļas. Pievienot sali un piparus un kārtīgi visu sajaukt.
Gaļu sagriezt palielos kubiņos. Sīpolu nomizot un sagriezt pabiezās šķēlēs. Ābolus nomizot, iztīrīt sēklas un sagriezt pabiezās šķēlēs. Uz gariem iesmiem pamīšus uzdurt gaļas gabaliņus, sīpolus un ābolus. Apsmērēt gaļu ar atlikušo eļļu. Iesmus ar gaļu liek cepties uz grila. Kad gaļa kļuvusi viegli brūna, to ar otiņas palīdzību apsmērē ar iepriekš sagatavotu mērci. Cep vēl minūtes 10 līdz gaļa ir gatava, ik pa brīdim apgrozot un apsmērējot ar mērci.