Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pixabay

Krīzes laika kotletes

Sastāvdaļas
  • 1 kg maltās gaļas
  • 250 g pilngraudu pārslu
  • 200 g sīpolu
  • 200 g žāvētas gaļas vai speķa
  • 1 ēdk. Kartupeļu cietes
  • Garšvielas pēc izvēles
Laiki mainās, taču paēst gribās visiem. Šī recepte piemērota ne tikai krīzes laikam, bet arī „diena līdz algai” situācijai.

Pagatavošana

1
Pienā vai ūdenī uzbriedini auzu pārslas. Sacep sīpolus ar žāvētu gaļu. Sajauc visu ar malto gaļu.
2
Kartupeļu cieti pievieno masai, lai kotletes būtu sulīgas un cepot nejuktu ārā.
3
Ar rokām veido mazas kotletītes, ko cep eļļā vai taukos uz pannas.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni