foto: No 100 Labi padomi arhīva
Gaļas ēdieni
2022. gada 31. maijā, 14:00

Vistas fileja, cepta papīrā

Vienkāršs veids, kā pagatavot sulīgu vistas fileju.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Uzkarsē cepeškrāsni uz 200 grādiem. Sagatavo četrus cepamā papīra gabalus, lai tie būtu divtik lieli, cik katra fileja. Sasāli un sapiparo vistu.

2

Uzkarsē ļoti karstu cepamo pannu un uz tās apsvilini filejas no abām pusēm – aptuveni 30 sekundes katru pusi. Liec filejas uz sagatavotajiem papīra gabaliem. Uz katra gaļas gabala uzliec piciņu sviesta. Pārloki papīru pāri, maliņas ieloki un ar skavotāju to visu nostiprini.

3

Liec sagatavotās aploksnes uz cepešpannas, to ievieto krāsnī un cep vistas filejas 20 minūtes. Pasniedzot liec uz šķīvja ar visu aploksni, to nedaudz paverot.