Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
No 100 Labi padomi arhīva

Vistas fileja, cepta papīrā

Sastāvdaļas
  • 4 nelielas vistas filejas
  • 1 ēdk. sviesta
  • sāls, pipari
  • cepamais papīrs un skavotājs
Vienkāršs veids, kā pagatavot sulīgu vistas fileju.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Uzkarsē cepeškrāsni uz 200 grādiem. Sagatavo četrus cepamā papīra gabalus, lai tie būtu divtik lieli, cik katra fileja. Sasāli un sapiparo vistu.
2
Uzkarsē ļoti karstu cepamo pannu un uz tās apsvilini filejas no abām pusēm – aptuveni 30 sekundes katru pusi. Liec filejas uz sagatavotajiem papīra gabaliem. Uz katra gaļas gabala uzliec piciņu sviesta. Pārloki papīru pāri, maliņas ieloki un ar skavotāju to visu nostiprini.
3
Liec sagatavotās aploksnes uz cepešpannas, to ievieto krāsnī un cep vistas filejas 20 minūtes. Pasniedzot liec uz šķīvja ar visu aploksni, to nedaudz paverot.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni