Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Ķiploku un garšaugu marināde 1

Sastāvdaļas
  • 300 ml olīveļļas
  • 2 rozmarīna zariņi
  • 1 citrons
  • 4–5 ķiploka daiviņas
  • 1 svaiga sarkanā čili pāksts
  • 4 bazilika zariņi
  • 2 timiāna zariņi
  • 1 ēdk. pikantu sinepju
Sevišķi piemērota cūkgaļai. Gaļas šķēles vai gabaliņi jāmarinē vismaz 5 stundas.

Pagatavošana

1
Citronam norīvē miziņu un izspied sulu.
2
Garšaugus, ķiplokus un čili sakapā un samaisi ar citrona miziņu, sulu, eļļu un sinepēm.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni