Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pixabay.com

Kotletes kā mammai

Sastāvdaļas
  • 600 g jauktas maltās gaļas
  • 1 saziedējusi baltmaizes šķēle
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • 1 ēdk. sinepju
  • 2 ēdk. eļļas
  • sāls, malti melnie pipari
Kotletes cep vai katrā mājā, vienā izmanto liellopa gaļu, vistu vai teļu. Taču kotletēm vispopulārākā ir jaukā – liellopa un cūkas gaļa. Var teikt, ka šī ir pamatrecepte, klāt var likt ķiploku, zaļumus, mārrutkus, sieru...

Pagatavošana 4 porcijas

1
Baltmaizi iemērc remdenā ūdenī. Sīpolu smalki sakapā.
2
No maizes izspied lieko šķidrumu. Bļodā samīci gaļu ar maizi, sīpoliem, sinepēm, olu, garšvielām, sāli un pipariem. Izveido 8 kotletes.
3
Pannā sakarsē eļļu un izcep kotletes.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni