foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2023. gada 13. aprīlī, 10:00

Dārzeņu sautējums ar malto gaļu

Sautējums ir gana sātīgs, bet, ja gribas svaigāku garšu, beigās var bagātīgi pārkaisīt sakapātus pētersīļus, dilles un koriandru.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Nomizotus kartupeļus sagriez aptuveni 1 cm lielos gabaliņos, ķiplokus – šķēlītēs, puravu – ripiņās, papriku – strēmelītēs, tomātus sakapā.

2

Katlā sakarsē eļļu, pievieno gaļu, ķiplokus un timiānu un apcep.

3

Pievieno kartupeļus, kolrābjus, puravus un papriku, pielej buljonu, iemaisi sāli, malto papriku un čili un uz lēnas uguns sautē aptuveni 10 minūtes.

4

Iemaisi tomātus un krējumu un sautē vēl 5 minūtes.