Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Cepta vista ar balzamiko un medu

Sastāvdaļas
  • 1 vista, sadalīta 4-6 daļās
  • 1 dzeltenā paprika, sagriezta mazos gabaliņos
  • 1 sarkanā paprika, sagriezta mazos gabaliņos
  • 500 g šampinjonu vai citu sev tīkamu sēņu
  • 5-6 tomāti, sagriezti mazos gabaliņos
  • 3 ēdk. olīveļļas
  • 2 ēdk. balzamiko
  • 1 ēdk. svaiga rozmarīna
  • 1 ēdk. sāls
  • 1-2 ēdk. medus
  • Svaigi malti melnie pipari
Kamēr maltīte cepas cepeškrāsnī, tikmēr var sagatavot kādus svaigos salātus, kas labi ies klāt saldskābajām un kraukšķīgajām vistiņām.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Uzsildi cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Cepšanai piemērotā traukā liec iekšā sēnes, tomātus, ber klāt sāli, piparus, rozmarīnu un visu pārlej ar balzamiko. Visu samaisi.
2
Liec iekšā traukā vistas gabaliņus un apmaisi ar dārzeņiem. Gaļas gabaliņus apsmērē ar medu.
3
Cep kamēr vista ir brūna un labi izcepusies, apmēram 50-60 minūtes.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni