Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vistu stilbiņi ķiploku majonēzē

Sastāvdaļas
  • 10 vistu stilbiņi
  • 1 paciņa majonēzes
  • 6–10 ķiploka daiviņas
  • sāls – pēc garšas
Ātri un ļoti vienkārši pagatavojams ēdiens, ko novērtēs ne vien ķiplokmīļi, bet arī ķiploku neēdāji, jo ķiploku garšu var variēt ar to daudzumu.

Pagatavošana 5 porcijas

1
Vistu stilbiņus var gatavot gan folijā, gan cepamajā maisā – tas atkarīgs no saimnieces pieņēmumiem par šo materiālu nekaitīgumu. Ar spiedi majonēzē iespied ķiplokus, pievieno sāli un kārtīgi samaisi.
2
Stilbiņus liec maisā vai folijā, apklāj ar sajaukto majonēzi tā, lai visi stilbiņi būtu noklāti. Maisu vai foliju kārtīgi aiztaisi un liec cepeškrāsnī. Cep pusstundu 180 grādu temperatūrā, tad 10 minūtes – 160 grādos.
3
Garšīgi ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem, izmantojot ķiploku majonēzi kā mērci.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni