Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vistu stilbiņi sinepju un medus glazūrā

Sastāvdaļas
  • 4 vistas šķiņķīši ar ādu
  • 4 vistas stilbiņi
  • 2 ēdk. Vusteršīras mērces
  • 2 ēdk. apelsīnu sulas
  • 2 ēdk. angļu sinepju (derēs arī citas asas sinepes)
  • 2 ēdk. mīksta medus
Medus un sinepju sajaukums piešķir vistas gaļai saldskābu garšu. Tā noderēs arī cūkas un jēra gaļai.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Bļodā lej mērci Vusteršīras mērci, apelsīnu sulu, sinepes un medu. Visu samaisa un ar samaisīto apziež vistas gaļas gabalus.
2
Liek gaļu uz āra grila restītēm un cep 30 minūtes, ik pa brīdim apgrozot un atkal apziežot ar sagatavoto glazūru.
3
Ja līst lietus, gaļu cep 200 grādus uzkarsētā cepeškrāsnī 30 minūtes.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni