
foto: Shutterstock
Uz pannas apcep gaļu, desu un sīpolus. Uzkarsē sausu pannu un apcep vistas filejas – vispirms liec ar ādu uz leju, pēc 4 minūtēm apgriez uz otru pusi un cep, līdz gaļa no abām pusēm zeltaina. Nolej taukus.
Liec pannā desu un cep minūti, līdz no desas sāk tecēt tauki. Izņem visas filejas un desu no pannas un palikušajos taukos cep sīpolus, līdz tie mīksti.
Pievieno atlikušās sastāvdaļas un sautē. Ieber pannā vai katlā rīsus, samaisi tos ar sīpoliem, tad liec arī vistas filejas un desas gabaliņus atpakaļ pannā. Pielej vistas buljonu, pievieno atlikušās ēdiena sastāvdaļas, pieber sāli un piparus pēc garšas. Uzliec pannai vai katlam vāku un sautē uz vidējas uguns 10 minūtes, līdz vistas gaļa gatava un rīsi uzbrieduši un irdeni.