Vistas krūtiņa kukurūzas pārslās
Sastāvdaļas
- 4 vistas krūtiņas
- 150-200 g kukurūzas pārslas, nesaldinātas
- 1 ola
- 2 tējk. Vorčesteras mērce
- 2 tējk. neasu sinepju
- 1 tējk. ķiploka pulvera
- 2 ēdk. apceptu sezama sēklu
- Baltie pipari, sāls
- Eļļa cepšanai
Kraukšķīga un nedaudz pikanta vistas krūtiņa. Klāt iederēsies svaigie salāti ar citrona vai laima sulu.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Pārslas ar rokām sadrupini. Blenderi šoreiz nevajadzētu izmantot, jo tas sasmalcinātu pārslas pārāk smalki. Uzber sadrumstalotās pārslas uz šķīvja, samaisi ar sezam sēklām, pipariem un sāli.
2
Sakul olu, pievieno Vorčesteras mērci, sinepes un ķiploka pulveri. Visu samaisi un šajā maisījumā apviļā katru krūtiņu. Pēc tam to abām pusē apviļā ar pārslām.
3
Krūtiņas vari cept uz pannas vai cepeškrāsnī. Tādā gadījumā liec krūtiņas uz ietaukotas pannas un cep 200 grādos 40 minūtes.