Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vistas krūtiņa kukurūzas pārslās

Sastāvdaļas
  • 4 vistas krūtiņas
  • 150-200 g kukurūzas pārslas, nesaldinātas
  • 1 ola
  • 2 tējk. Vorčesteras mērce
  • 2 tējk. neasu sinepju
  • 1 tējk. ķiploka pulvera
  • 2 ēdk. apceptu sezama sēklu
  • Baltie pipari, sāls
  • Eļļa cepšanai
Kraukšķīga un nedaudz pikanta vistas krūtiņa. Klāt iederēsies svaigie salāti ar citrona vai laima sulu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pārslas ar rokām sadrupini. Blenderi šoreiz nevajadzētu izmantot, jo tas sasmalcinātu pārslas pārāk smalki. Uzber sadrumstalotās pārslas uz šķīvja, samaisi ar sezam sēklām, pipariem un sāli.
2
Sakul olu, pievieno Vorčesteras mērci, sinepes un ķiploka pulveri. Visu samaisi un šajā maisījumā apviļā katru krūtiņu. Pēc tam to abām pusē apviļā ar pārslām.
3
Krūtiņas vari cept uz pannas vai cepeškrāsnī. Tādā gadījumā liec krūtiņas uz ietaukotas pannas un cep 200 grādos 40 minūtes.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni