foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2022. gada 10. aprīlī, 12:00

Vistas krūtiņa kukurūzas pārslās

Kraukšķīga un nedaudz pikanta vistas krūtiņa. Klāt iederēsies svaigie salāti ar citrona vai laima sulu.

Pagatavošana

40 min4 porcijas
1

Pārslas ar rokām sadrupini. Blenderi šoreiz nevajadzētu izmantot, jo tas sasmalcinātu pārslas pārāk smalki. Uzber sadrumstalotās pārslas uz šķīvja, samaisi ar sezam sēklām, pipariem un sāli.

2

Sakul olu, pievieno Vorčesteras mērci, sinepes un ķiploka pulveri. Visu samaisi un šajā maisījumā apviļā katru krūtiņu. Pēc tam to abām pusē apviļā ar pārslām.

3

Krūtiņas vari cept uz pannas vai cepeškrāsnī. Tādā gadījumā liec krūtiņas uz ietaukotas pannas un cep 200 grādos 40 minūtes.