foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2020. gada 20. decembrī, 12:00

Čilikonkarne (Chilli con carne)

Sātīgs ēdiens, kura pluss ir tas, ka papildus nav jāgatavo kartupeļi- tos aizstāj pupiņas. Kupātu vietā var izmantot malto gaļu, ko apcep, vienkārši maisot.

Pagatavošana

20 min4 porcijas
1

Kupātus sagriež kumosa lieluma gabalos. Palielā pannā uzkarsē eļļu un cep desiņas 8-10 minūtes, līdz tās apbrūnējušas no visām pusēm.

2

Pievieno pupiņas, kukurūzu, samaisa un pannas saturu papildina ar garšvielām un garšaugiem. Kārtīgi sajauc un ļauj 2-3 minūtes burbuļot uz lēnas uguns. Ja tā šķiet pa biezu, var pieliet buljonu.

3

Pasniedz ar kārtīgu karoti skāba krējuma un maizi.