Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Cepti šampinjoni ar gaļu un olām

Sastāvdaļas
  • 400 g šampinjonu
  • 250 g kūpinātas cūkas pavēderes
  • 4 olas
  • 2 sīpoli
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 lauru lapas
  • 3 ēdk. eļļas
  • 2 ēdk. sakapātu pētersīļu
  • sāls, malti pipari
Ja bijis labs sēņu gads un krājumos sagādāts daudz gaileņu, tās var ņemt šampinjonu vietā.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Šampinjonus sagriez plānās šķēlītēs, cūkas pavēderi – mazos gabaliņos, nomizotus sīpolus un ķiplokus smalki sakapā.
2
Lielā pannā sakarsē eļļu, ieber šampinjonus un lauru lapas un apcep pusgatavus.
3
Pievieno gaļu, sīpolus, ķiplokus un pētersīļus, kā arī sāli un piparus. Turpini cept, līdz gaļa kļūst kraukšķīga.
4
Izņem lauru lapas, pannā iesit olas. Uz lēnas uguns maisot cep, līdz olas sarec.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni