foto: Shutterstock.com
Gaļas ēdieni
2021. gada 16. maijā, 12:00

Iereibusī cūka

Šādi sautētas gaļas šķēles burtiski iesūc vīnu, iegūst interesanti violetu nokrāsu un burvīgu aromātu.

Pagatavošana

40 min4 porcijas
1

Gaļas šķēles maliņas ik pēc 2 cm iegriez 1 cm dziļi, pārkaisi gaļu ar sāli un pipariem, uzsijā miltus, liec pannā sakarsētā olīveļļā un strauji apcep no abām pusēm.

2

Nogriez mazu uguni, pielej nedaudz vīna un, ik pa brīdim apgrozot, sautē gaļas šķēles 15–20 minūtes. Pakāpeniski pielej vīnu. Pieber sakapātus pētersīļus, izņem gaļu, bet mērci vēl dažas minūtes pavāri.