Gaļas ēdieni
2021. gada 31. jūlijā, 14:00

Ar malto gaļu un sēnēm pildīti kartupeļi

Vasarā centies izmantot meža sēnes, bet ziemā šis sacepums labi garšos arī ar šampinjoniem.

Pagatavošana

70 min4 porcijas
1

Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem.

2

Rūpīgi nomazgātus un nosusinātus kartupeļus iezied ar eļļu, uzliec uz plāts un cep mīkstus.

3

Sakapā šampinjonus. Pannā sakarsē atlikušo eļļu un sacep gaļu. Beigās pievieno sēnes. Pārkaisi sāli un piparus.

4

Kartupeļus pārgriez gareniski uz pusēm un izdob mīkstumu tā, lai paliek tikai plāna maliņa.

5

Mīkstumu sakapā un samaisi ar sacepto gaļu. Iepildi kartupeļu pusītēs un pārber sieru. Viegli apslaki ar eļļu, liec krāsnī un cep, līdz siers kļūst zeltains. Pārkaisi ar zaļumiem.