Gaļas ēdieni
2021. gada 29. martā, 12:00

Cūkgaļas un lečo sautējums

Vislabāk šis sautējums garšo ar lečo no pašu gatavotajiem rudens krājumiem, taču noder arī tā dēvētās vīriešu zaptes un citi dārzeņu konservi, kas gatavoti ar tomātiem un papriku.

Pagatavošana

110 min7 porcijas
1

Gaļu sagriez nelielos gabaliņos. Nomizotus sīpolus sagriez četrās daļās, pēc tam šķēlītēs.

2

Katlā sakarsē eļļu un uz straujas uguns apcep gaļu no visām pusēm. Pieber sīpolus un apsautē caurspīdīgus.

3

Pievieno lečo ar visu šķidrumu un pielej tik daudz ūdens, lai pārklātu gaļu un paprikas gabaliņus. Pieber garšvielas.

4

Uzliec vāku un uz lēnas uguns sautē, līdz gaļa mīksta. Ja pietrūkst šķidruma, pielej vēl ūdeni.