foto: Shutterstock.com
Kartupeļus ar mizu rūpīgi nomazgā, pārgriez gareniski uz pusēm un izdob vidu pildīšanai. Liec verdošā sālsūdenī un vāri pusgatavus. Nosusini.
Vistas fileju sagriez smalkos gabaliņos. Notīrītus šampinjonus sagriez plānās šķēlītēs.
Pannā sakarsē eļļu un apcep vistu un šampinjonus. Pievieno sāli un piparus.
Pielej krējumu, uzvāri un, tiklīdz sabiezē, noņem no uguns.
Kartupeļu pusītes viscaur iezied ar eļļu un iedobēs ieliec pildījumu.
Kārto uz plāts ar cepampapīru, ievieto 200 grādu karstā cepeškrāsnī un cep apmēram 8 minūtes.
Pārkaisi ar rīvētu sieru un cep vēl 5–7 minūtes. Izrotā ar zaļumiem.