foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2022. gada 22. jūlijā, 10:00

Vistas krūtiņa ar spinātiem

Piedevās labi garšos gan rīsi, gan griķi, gan makaroni.

Pagatavošana

25 min4 porcijas
1

Vistas krūtiņu sagriez strēmelēs, tomātiņus pārgriez uz pusēm. Nomizotu sīpolu un ķiplokus smalki sakapā. Spinātus noskalo un notecini.

2

Vistas strēmeles apkaisi ar sāli un pipariem, liec pannā ar sakarsētu eļļu un apcep no visām pusēm. Apkaisi ar papriku un izņem no pannas.

3

Pannā ieber sīpolus un ķiplokus un viegli apsautē. Pievieno spinātus, sāli un piparus, pielej buljonu un krējumu, ieliec atpakaļ gaļu un uz lēnas uguns vāri apmēram 5 minūtes.

4

Pieber muskatriekstu un, ja vajag, vēl sāli un piparus. Cieti iejauc nelielā daudzumā auksta ūdens un iemaisi mērcē. Uzvāri un iecilā tomātiņus.