Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vistas krūtiņa ar spinātiem 1

Sastāvdaļas
  • Vistas krūtiņa 800 g
  • Mazo spinātu lapiņas 400 g
  • Ķiršu tomātiņi 200 g
  • Saldais krējums 200 g
  • Vistas buljons 200 ml
  • Ķiploka daiviņas 2
  • Sīpols 1
  • Eļļa 2 ēdk.
  • Ciete 1 ēdk.
  • Malts muskatrieksts, malta paprika, malti melnie pipari, sāls
Piedevās labi garšos gan rīsi, gan griķi, gan makaroni.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistas krūtiņu sagriez strēmelēs, tomātiņus pārgriez uz pusēm. Nomizotu sīpolu un ķiplokus smalki sakapā. Spinātus noskalo un notecini.
2
Vistas strēmeles apkaisi ar sāli un pipariem, liec pannā ar sakarsētu eļļu un apcep no visām pusēm. Apkaisi ar papriku un izņem no pannas.
3
Pannā ieber sīpolus un ķiplokus un viegli apsautē. Pievieno spinātus, sāli un piparus, pielej buljonu un krējumu, ieliec atpakaļ gaļu un uz lēnas uguns vāri apmēram 5 minūtes.
4
Pieber muskatriekstu un, ja vajag, vēl sāli un piparus. Cieti iejauc nelielā daudzumā auksta ūdens un iemaisi mērcē. Uzvāri un iecilā tomātiņus.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni