foto: Shutterstock
Sīpolu un burkānu notīra, sagriež mazos kubiņos. Ķiplokus smalki sakapā. Miltus sajauc ar sinepēm un saldo krējumu.
Pannā izkausē sviestu un apcep tajā vistas filejas no abām pusēm. Vistas filejas pārliek uz šķīvīša un tajā pašā'pannā apcep sīpolus, ķiplokus un burkānus. Pievieno grūbas, cep vēl 5 min. Pievieno vistas buljonu, rīvētu apelsīna miziņu, svaigi spiestu apelsīna sulu, vistas filejas un gatavo uz nelielas uguns apmēram 15 min. Pēc nepieciešamības pievieno ūdeni. Pašās beigās pievieno miltu maisījumu, sasmalcinātus pētersīļus, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus, samaisa, gatavo vēl 5 min.
Pasniedz uzreiz.