Gaļas ēdieni
2016. gada 8. novembrī, 06:08

Vistu šķiņķīši medalus marinādē

Katrai saimniecei ir savi mazie virtuves noslēpumi, kurus tā neizpauž. Viena no veiksmes atslēgām gatavojot vistu - ir īpaša marināde. Šodien atklāsim jums vienu no šādiem noslēpumiem - un tā atslēga ir Medalus! Jā, šādi pagatavotu vistiņu novērtēs pat visprasīgākais gardēdis! Tikai ir vēl kāda nianse: gaļas marinēšanai jāizvēlas augstvērtīgs alus!

Pagatavošana

3 porcijas
1

Vistas šķiņķīšus sagriež vienādos gabalos.

2

Lielā bļodā sajauc kopā alu, sojas un Balzamiko mērces, ķiploku pulveri un Halapenjo piparus. Šajā marinādē iemarinē vistas gaļu un novieto ledusskapī uz 10-12 stundām.

3

Vistas gaļu uzdur uz iesmiem un grilē līdz gaļa ir gatava.

4

Pasniedz uzreiz.