Vistu šķiņķīši medalus marinādē
Sastāvdaļas
- 600g atkauloti vistas šķiņķīši
- 125ml Medalus
- 70g Balzamiko etiķis
- 70g sojas mērce
- 1 ēd.k. ķiploku pulveris
- 50g marinēti Halapenjo pipari
Katrai saimniecei ir savi mazie virtuves noslēpumi, kurus tā neizpauž. Viena no veiksmes atslēgām gatavojot vistu - ir īpaša marināde. Šodien atklāsim jums vienu no šādiem noslēpumiem - un tā atslēga ir Medalus! Jā, šādi pagatavotu vistiņu novērtēs pat visprasīgākais gardēdis! Tikai ir vēl kāda nianse: gaļas marinēšanai jāizvēlas augstvērtīgs alus!
Pagatavošana 3 porcijas
1
Vistas šķiņķīšus sagriež vienādos gabalos.
2
Lielā bļodā sajauc kopā alu, sojas un Balzamiko mērces, ķiploku pulveri un Halapenjo piparus. Šajā marinādē iemarinē vistas gaļu un novieto ledusskapī uz 10-12 stundām.
3
Vistas gaļu uzdur uz iesmiem un grilē līdz gaļa ir gatava.
4
Pasniedz uzreiz.