Gaļas ēdieni
2016. gada 29. jūnijā, 06:02

Vistu šķiņķi austrumu gaumē

Austrumu virtuve vienmēr ir gardēžu atzinīgi vērtēta. Šobrīd ikvienam ir iespēja izmēģināt šo recepti un pievienoties austrumu virtuves cienīttāju pulkam. Izmēģini šo recepti arī tu!

Pagatavošana

45 min4 porcijas
1

Sīpolu un ķiplokus smalki sakapā. Burkānus notīra un sagriež ripiņās.

2

Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolus, burkānus un ķiplokus. Pievieno gaļu un apcep. Pievieno konservētus tomātus, harisu, ingveru, medu un sautē apm. 20 min. Pievieno turku zirņus un sautē vēl 10 min.

3

Pasniedz ar rīsiem vai kuskusu.