Gaļas ēdieni
2016. gada 10. jūnijā, 06:01

Cāļu pusspārni tomātu-krējuma mērcē

Vēlaties nostiprināt sava kulinārijas eksperta statusu?! To paveikt ir salīdzinoši vienkārši - pagatavojiet šo recepti un jūsu prasmes tiks novērtētas!

Pagatavošana

40 min4 porcijas
1

Rīsiem pievieno karija pulveri un vāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

2

Sīpolu sasmalcina. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep sīpolus. Pievieno pusspārnus (ar visu marinādi) un cep 10-12 min, ik pa brīdim apgrozot. Tad pievieno tomātus, garšvielas (2 ēd.k. karijs, paprika, kanēlis, sāls un svaigi malti pipari pēc garšas) un sautē minūtes 10. Pievieno saldo krējumu, sasmalcinātus ķiplokus, uzkarsē un uguni izslēdz. Ja garšo asāks ēdiens, var pievienot čili piparus.

3

Rīsus pasniedz ar mērci.