Ķiploku daiviņas nomizo un sagriež šķēlītēs. Katlā ar biezu apakšu ielej eļļu, pievieno rozmarīna lapiņas, ķiplokus un apcep, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Šajā eļļa apcep cūkgaļas fileju no visām pusēm. Pielej alu un 5 min. sautē, lai alkohols iztvaiko. Pievieno buljonu un sautē vēl minūtes 20.
Gaļu no mērces izņem, pārliek uz šķīvja un mazliet atdzesē, lai var sagriezt šķēlītēs. Saldo krējumu sajauc ar kartupeļu cieti un visu laiku maisot pievieno mērcei. Uzvāra (visu laiku maisot) un uguni izslēdz.
Mērci pārlej servejamā traukā un pievieno šķēlītēs sagrieztu gaļu. Pasniedz uzreiz.