foto: Shutterstock
Vistas filejas sagriež kubiņos un saliek bļodā. Pievieno sojas mērci, sasmalcinātus ķiplokus un ingvera pulveri, visu apmaisa un atstāj marinēties līdz 2 st. istabas temperatūrā.
Gaļu uzdur uz koka irbulīšiem un cep grila pannā vai uz grila apm. 15 min ik pa brīdim apgrozot, līdz gaļa gatava.
Pagatavo mērci. Krējumu sajauc ar sasmalcinātām dillēm, pētersīļiem un lokiem, pievieno mārrutkus un pēc garšas sāli.
Gurķi nomazgā un sagriež plānās šķēlītēs.
Uz šķīvja kārto salātu lapas. Tām pa virsu liek gurķa šķēlītes, gaļu, pārlej ar mērci un pārskaisa ar sezama sēkliņām.
Pasniedz uzreiz un ēd kā vrapus, ietinot salātlapā.