foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2020. gada 13. decembrī, 10:00

Lavaša sacepums ar vistas gaļu

Vienkāršais sacepums, kas ļoti atgādina lazanju. Vistas gaļa, lavašs un mocarellas siers labi sader kopā, bet tomātu mērce makaroniem un čili pipars piešķir pikantumu.

Pagatavošana

45 min
1

Lavašu sagriezt četrās daļās.

2

Mocarellas sieru sarīvēt uz rupjās rīves. Ķiploku sasmalcināt un sajaukt ar krējumu un sāli. Maltai gaļai pievienot pēc garšas sāli un čili piparus.

3

Karstumizturīgā trauka apakšu iesmērēt ar tomātu mērci. Ieklāt vienu daļu lavaša, izlikt pusi maltās gaļas un pārklāt ar otru lavaša kārtu. Iesmērēt to ar krējumu un pārkaisīt ar pusi siera. Pārklāt ar trešo lavaša kārtu, pārliet ar tomātu mērci un izlikt atlikušo malto gaļu. Apklāt ar pēdējo lavaša kārtu. Apsmērēt ar atlikušo mērci un pārkaisīt ar sieru.

4

Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 gr. apm. 30-40 min.