foto: Shutterstock
Lavašu sagriezt četrās daļās.
Mocarellas sieru sarīvēt uz rupjās rīves. Ķiploku sasmalcināt un sajaukt ar krējumu un sāli. Maltai gaļai pievienot pēc garšas sāli un čili piparus.
Karstumizturīgā trauka apakšu iesmērēt ar tomātu mērci. Ieklāt vienu daļu lavaša, izlikt pusi maltās gaļas un pārklāt ar otru lavaša kārtu. Iesmērēt to ar krējumu un pārkaisīt ar pusi siera. Pārklāt ar trešo lavaša kārtu, pārliet ar tomātu mērci un izlikt atlikušo malto gaļu. Apklāt ar pēdējo lavaša kārtu. Apsmērēt ar atlikušo mērci un pārkaisīt ar sieru.
Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 gr. apm. 30-40 min.