Pupiņas 4-5 minūtes blanšēt vārošā sālītā ūdenī. Tad tās apliet ar aukstu ūdeni un noņemt cieto miziņu. Noliet ūdeni un uz papīra dvieļa pupiņas nožāvēt. Notīrīt šalotes sīpolus un katru pārgriezt uz pusēm. Timiānu noskalot un apžāvēt. Jēra ribiņas noskalot un apžāvēt, sadalīt. Dziļā katlā tās apcept sviestā līdz kļūst zeltainas. Pievienot sīpolus un apcept līdz kļūst zeltaini brūni. Piebērt sāli, piparus, pieliet vīnu un uz mazas uguns karsēt, kamēr šķidrums iztvaiko uz pusi. Pieliet buljonu, pievienot timiānu un gatavot ~ 45 minūtes uz vidējas uguns. Ribiņas izņemt, pārlikt citā traukā un mērcei pievienot ķimenes, mērci mazliet iztvaicēt. Pievienot sviestu. Ribiņas ievietot iepriekšējā katlā, pievienot pupiņas un uz mazas uguns visu uzsildīt, neļaut uzvārīties. Pasniedz karstu.