Sīpolus nomizot un iespraust tajos krustnagliņas. Puravu izskalot un sagriezt 2-3 daļās. Burkānus notīrīt. Selerijas kātus sagriezt lielos gabalos.
Gaļu ielikt lielā katlā un uzvārīt. Nosmelt putas, pievienot sagatavotos dārzeņus, garšvielas, sāli, samazināt uguni un vārīt katlā nosegtā ar vāku,apm. 1 st. Izņemt puravu, pievienot sēnes un vārīt vēl 1 st.
Želatīnu uzbriedināt. Gaļu pārlikt traukā, buljonu izkāst caur smalku sietu. Gala rezultātā jābūt apm. 400ml buljona. Karstā buljonā izkausēt želatīnu.
Gaļu sadalīt mazākos gabalos. Burkānus, puravu un sēnes sagriezt smalkāk. Zaļumus smalki sakapāt un sajaukt ar gaļu.
Formu izklāt ar pārtikas plēvi un kārtās sakārtot gaļu un dārzeņus. Pārliet ar buljonu. Formu apsegt ar pārtikas plēvi un novietot ledusskapī uz 12 st.
Pasniedz ar sinepēm.