Gaļas ēdieni
2015. gada 5. novembrī, 05:58

Vistas stilbiņi ar dārzeņiem karija marinādē

Šī recepte ir ņemta no recepšu grāmatas "Cāļa gaļas ēdieni". Recepšu grāmata tapusi sadarbībā ar izdevniecību "White Book". Pieprasi recepšu grāmatas labākajās grāmatnīcās!

Pagatavošana

75 min4 porcijas
1

Kartupeļus un burkānus notīrīt, sagriezt palielos gabalos. Cukini nomazgāt un sagriezt tādos pašos gabalos, kā pārējos dārzeņus.

2

Lielā bļodā krējumu sajaukt ar sinepēm, mārrutkiem, sāli un svaigi maltiem pipariem pēc garšas. Pievienot karija pulveri un smalki sakapātas ķiploku daiviņas. Apmaisīt. Šai mērcei pievienot dārzeņus un vistas stilbus, apmaisīt.

3

Vistu ar dārzeņiem pārlikt cepamā piedurknē, aizsiet galus, izdurt pāris caurumus iepakojumā (lai tvaiki nāk ārā) un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apm. 1 st.

4

Pasniedz ar svaigiem vai marinētiem dārzeņiem.