Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vista burciņā

Sastāvdaļas
  • 450 g vistas gaļa (bez kauliem)
  • sāls
  • lauru lapas
  • smaržīgie pipari
Ko mēs varam iesākt ar tukšu burciņu? Varam tajā krāt santīmus, varam izmantot kā ēzelītis Ī-ā tukšo medus podu, bet varam arī gatavot! Jā, tukša burciņa var kalpot kā lielisks trauks gatavošanai.

Pagatavošana

1
Vistas gaļu sagriež vidēja lieluma gabalos. Burku apakšā liek lauru lapas, smaržīgos piparus un ieber sāli. Burkas pilda ar gaļu tā, lai tā neaizņemtu vairāk 2/3 no burkas tilpuma. Pa virsu uzkaisa sāli, uzliek lauru lapas un smaržīgos piparus. Pielej ūdeni līdz burkas malai. Cepešpannā ieklāj mīkstu salveti vai virtuves dvieli un ielej ūdeni. Saliek burkas un pannu ieliek aukstā krāsnī. Gaļu sautē aptuveni 2-2,5 stundas, ik pa brīdim pielejot ūdeni gan burkās, gan cepešpannā.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni