Gaļas ēdieni
2015. gada 29. aprīlī, 19:47

Cūkgaļas karbonādes apelsīnu marinādē

Apelsīnu sula tiek uzskatīta par vienu no vērtīgākajām augļu sulām. Tā lieliski nomāc slāpes, paaugstina organisma imunitāti un iznīcina mikrobus. Un protams, arī gardēži pamatoti šo augli ierindo topa pirmajās vietās. Izmēģiniet šo recepti un sapratīsiet kāpēc.

Pagatavošana

30 min3 porcijas
1

No citrona un 2 apelsīniem izspiest sulu. Atlikušo apelsīnu sagriezt šķēlītēs.
Gaļu ielikt traukā, pārliet ar sulu, pievienot visas garšvielas un apelsīna šķēlītes, apmaisīt. Marinēt vismaz 3 st., ik pa brīdim apmaisot.

2

Karbonādes cept uz grila vai pannā līdz gatavībai. Pasniedz ar grilētiem vai svaigiem dārzeņiem, kartupeļiem.