Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistas iesmiņi citronu - ķiploku marinādē

Sastāvdaļas
  • 4 vistas filejas
  • 2 citronu sula
  • 3 daiviņas ķiploks
  • 150 g olīvas bez kauliņiem
  • 5 ēd.k. olīveļļa
  • 1 ēd.k. persilādes (mērce no pētersīļiem un ķiplokiem)
  • caciki (tzatziki) mērce
  • sāls un svaigi malti pipari
Vistas gaļa. Ir pamatotas aizdomas, ka šo gaļu saimnieces Latvijā ir iecienījušas jo īpaši. Un kāpēc gan ne? Saprotama cena, daudz pagatavošanas veidu un praktiski visi ēdieni no vistas gaļas ir arī ļoti garšīgi. Nu par šo konkrēto ēdienu to var droši teikt, ne velti šādi sagatavotu vistas gaļu iecienījis arī slavenais grieķu dziedātājs Demiss Russ

Pagatavošana

1
Vistas krūtiņu sagriezt gabaliņos. Uzbērt sāli un piparus. Ķiploku nomizot un sakapāt. Ķiploku, citronu sulu, olīveļļu un persilādi kārtīgi sajaukt. Pārliet ar šo marinādi sagrieztos vistas gabaliņus un atstāt marinēties uz 30 minūtēm. Gaļu apcept pannā ~ 10 minūtes, lai gabaliņi ir vienmērīgi apcepti no visām pusēm. Gatavo gaļu noņem no pannas un apslaka ar marinādi. Saspraust gaļu uz iesmiņiem pamīšus ar veselām olīvām.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni