OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2014. gada 13. februārī, 19:40

Vistu stilbiņi ķiploku mētelī

Šādus stlbiņus var pasniegt arī kā uzkodu. Tikai šajā gadījumā jāatceras par pikanto garšu. Un vēl - jo slaidākas būs kājiņas, jo veselīgāka uzkoda!

Pagatavošana

45 min12 porcijas
1

Gatavojam marinādi: Lielā bļodā sajaukt jogurtu, citrona sulu, sasmalcinātus ķiplokus, sāli un Tabasco mērci. Šajā marinādē iemarinēt vistu stilbiņus un ielikt ledusskapī uz 8 st.

2

Dziļā šķīvī sajaukt rīvmaizi, oregano, sinepju pulveri, papriku, sāli un asos piparus. Katru stilbiņu apviļāt garšvielu maisījumā.

3

Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Sakārtot stilbiņus un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī apm. 45 min. 180 grādos.

4

Pasniedz siltus vai aukstus.