foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2014. gada 2. februārī, 20:52

Karaliskais dārzeņu sautējums ar vistu

Skaists nosaukums, vai ne?! Un galvenais - šo ēdienu ir ļauts baudīt arī pārējiem karaļvalsts iedzīvotājiem! :)

Pagatavošana

40 min2 porcijas
1

Dārzeņus atkausēt.
Sīpolus smalki sagriezt. Kartupeļus nomizot un sagriezt kubiņos. Vistas fileju noskalot, nosusināt un sagriezt tāpat kā kartupeļus.
Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot vistas fileju un apcept arī to. Pievienot kartupeļus, buljonu, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Sautēt uz vidēji lielas uguns tik ilgi, kamēr kartupeļi mīksti.

2

Pienu samaisīt ar cieti. Pievienot sautējumam dārzeņus, spinātus, piena maisījumu un turpinot maisīt sautēt, kamēr mērce sabiezē. Ja nepieciešams - pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

3

Pasniedz ar svaigu čiabatu.