Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Karaliskais dārzeņu sautējums ar vistu 2

Sastāvdaļas
  • 2 vistas filejas
  • 600g saldēti dārzeņi (burkāni, zirnīši, brokoļi, pupiņas)
  • 2-3 kartupeļi
  • 200g spināti
  • 1 sīpols
  • 1/2 gl vistas buljons
  • 1/2 gl piens
  • 1/2 ēd.k. kukurūzas vai kartupeļu ciete
  • sāls, pipari
Skaists nosaukums, vai ne?! Un galvenais - šo ēdienu ir ļauts baudīt arī pārējiem karaļvalsts iedzīvotājiem! :)

Pagatavošana 2 porcijas

1
Dārzeņus atkausēt.
Sīpolus smalki sagriezt. Kartupeļus nomizot un sagriezt kubiņos. Vistas fileju noskalot, nosusināt un sagriezt tāpat kā kartupeļus.
Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot vistas fileju un apcept arī to. Pievienot kartupeļus, buljonu, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Sautēt uz vidēji lielas uguns tik ilgi, kamēr kartupeļi mīksti.
2
Pienu samaisīt ar cieti. Pievienot sautējumam dārzeņus, spinātus, piena maisījumu un turpinot maisīt sautēt, kamēr mērce sabiezē. Ja nepieciešams - pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
3
Pasniedz ar svaigu čiabatu.

Skatīt visus komentārus

Gaļas ēdieni