Beef or pork stew with vegetable, selective focus
Beef or pork stew with vegetable, selective focus
Gaļas ēdieni
2013. gada 9. septembrī, 18:38

Cūkgaļas sautējums ar ingveru un apelsīnu

Jau senajā Grieķijā un Ķīnā ingvers bija pazīstams ne tikai kā garšviela, bet arī kā ārstniecības augs.Ingvera sakne pēc tibetiešu uzskatiem, pieskaitāma pie "karstajiem" produktiem, kas uzlabo vielmaiņu, silda un stimulē asinsriti.

Pagatavošana

4 porcijas
1

Gaļu sagriezt palielos kubiņos. Sīpolus sagriezt kubiņos, ingvera sakni - šķēlītēs. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept gaļu no visām pusēm. Gaļu pārlikt multivārāmajā katlā. Tajā pašā pannā apcept sīpolus un ingveru, pārlikt pie gaļas. Pievienot svaigi spiestu apelsīna sulu, sojas mērci pēc garšas, tomātu pastu, buljonu un sautēt režīmā "Sautēšana" 1 st. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.