Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Minced meat kebab with fresh vegetable

Ļuļa Kebab

Sastāvdaļas
  • 350g teļa gaļas
  • 350g cūkgaļas
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 100 g lociņu
  • 1/2 tējk. koriandra
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • kečups
  • sāls un svaigi malti pipari pēc garšas
Nu jau varam teikt ka grilēšanas sezona ir sākusies!Un šajā laikā īpaši ir iecienītas receptes no austrumu virtuves,jo austrumu virtuvei piemīt kas īpašs,tā ir ļoti piemērota dažādiem eksperimentiem ar gaļu,garšvielām un pagatavošanas niansēm.Katrā reģionā stāsta ka tā vai šī ir īstā kebabu pagatavošanas recepte...un zināmā mērā katram ir taisnība.Jo ja reiz ēdiens ir izdevies garšīgs,tad recepte ir pareiza! :) Šeit viena no Luļa Kebab pagatavošanas receptēm.

Pagatavošana

1
Teļa gaļu samaļ ar cūkgaļu un sīpoliem, pievieno koriandru,sasmalcinātas ķiploka daiviņas, olīveļļu. Pieber lociņus, sāli, piparus un kārtīgi visu sajauc līdz no masas var pagatavot desiņas. Masu novieto uz ~20 minūtēm ledusskapī. Tad no masas veido desiņas,.Tās gareniski ver uz iesmiņiem un cep uz karstām oglēm, ik pa laikam apgrozot.
2
Pasniedz ar lavašu un grilētiem dārzeņiem, pārkaisītus ar zaļumiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni