OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2013. gada 23. jūlijā, 20:09

Cūkgaļa zaļajā marinādē

Cūkgaļa ir viena no visvairāk pirktākajām gaļām Latvijā. Un iespējams, ja uzskaitītu tās pagatavošanas veidus, mēs iegūtu vērā ņemamu skaitli. Un katra jauna ēdiena pagatavošanas receptes priecē ikvienu gardēdi. Tāpēc piedāvājam, parbaudītu un vienkāršu veidu cūkgaļas karbonādes pagatavošanā.

Pagatavošana

25 min4 porcijas
1

Pētersīļu, piparmētras un kinzas lapiņas ielikt blenderī. Pievienot ķiplokus un olīveļļu un visu sablendēt. Pētersīlu, piparmētras un

2

Gaļu sagriezt apm. 1,5 cm biezās šķēlēs, ielikt bļodā. Pārliet ar marinādi un samaisīt, lai visa gaļa būtu noklāta ar marinādi un atlikt uz 2 stundām marinēties.

3

Uzkarsēt pannu un uzcept gaļu līdz tā ir gatava. Pašās beigās pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piaprus.