Delicious rice with chicken sauce, selective focus
Delicious rice with chicken sauce, selective focus
Gaļas ēdieni
2013. gada 9. jūnijā, 19:15

Vistas fileja ar medu un sezama sēklām

Medu kā vērtīgu dabas produktu ar dziedniecisku darbību iesaka gan tautas medicīnas tūkstošgadu senā, gan mūsdienu medicīnas klīniskā pieredze. Cilvēki, kuri 2-3 reizes dienā sistemātiski lieto pa 25-30g medus, ir 3-4 reizes izturīgāki pret vīrusu infekcijām.

Pagatavošana

35 min4 porcijas
1

Vistas fileju sagriezt 2 cm lielos kubiņos, ielikt katlā ar biezu apakšu. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem, pārliet ar olīveļļu. Apcept 4-5 min.

2

Bļodā sajaukt smalki sakapātus sīpolus un ķiplokus, sasmalcinātus konservētus tomātus, sojas mērci, medu un čili piparus. Šo maisījumu pievienot vistai. Uz lēnas uguns sautēt 15-20min., kamēr fileja ir gatava.

3

Nelielā bļodā sajaukt auksto ūdeni ar kukurūzas cieti un pievienot vistai, visu laiku maisot. Sautēt visu kopā vēl apm. 5 min, līdz mērce sabiezē.

4

Pasniedzot pārkaisa ar zaļiem lokiem un sezama sēklām. Kā piedevu pasniedz rīsus.