Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Delicious rice with chicken sauce, selective focus

Vistas fileja ar medu un sezama sēklām

Sastāvdaļas
  • 2 vistas filejas
  • 200g tomāti savā sulā
  • 100ml sojas mērce
  • 50g medus
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1/2 gl.ūdens
  • 4 tējk. kukurūzas ciete
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • 1 ēd.k. sezama sēklas
  • zaļie loki
  • čili pipari
  • sāls, pipari
Medu kā vērtīgu dabas produktu ar dziedniecisku darbību iesaka gan tautas medicīnas tūkstošgadu senā, gan mūsdienu medicīnas klīniskā pieredze. Cilvēki, kuri 2-3 reizes dienā sistemātiski lieto pa 25-30g medus, ir 3-4 reizes izturīgāki pret vīrusu infekcijām.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistas fileju sagriezt 2 cm lielos kubiņos, ielikt katlā ar biezu apakšu. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem, pārliet ar olīveļļu. Apcept 4-5 min.
2
Bļodā sajaukt smalki sakapātus sīpolus un ķiplokus, sasmalcinātus konservētus tomātus, sojas mērci, medu un čili piparus. Šo maisījumu pievienot vistai. Uz lēnas uguns sautēt 15-20min., kamēr fileja ir gatava.
3
Nelielā bļodā sajaukt auksto ūdeni ar kukurūzas cieti un pievienot vistai, visu laiku maisot. Sautēt visu kopā vēl apm. 5 min, līdz mērce sabiezē.
4
Pasniedzot pārkaisa ar zaļiem lokiem un sezama sēklām. Kā piedevu pasniedz rīsus.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni