Gaļu sagriež kubiņos, speķi sagriež 3 cm platās šķēlēs. Nomizotus sīpolus pārdala uz pusēm tā, lai saknes daļa tiktu pārgriezta un ar rokām sadala šķēlēs. No dārzeņiem bez paprikas vēl var izmantot kabačus, tomātus vai šampinjonus, kurus sagriež šķēlēs. Pamīšus ar atstarpēm uz iesmiem uzsprauž gaļu, speķi, papriku, sīpolus. Sākumā uz gala jābūt gaļas gabaliņam. Gatavos iesmus apkaisa ar sāli, pipariem un uz grila (vai pannas) ik pa brīdim apgrozot apcep brūnus ~ 10 min.
Gatavojam mērci
Uzvāra ķiršu sulu, uztumē ar aukstā ūdenī
iemaisītu cieti, pievieno citronu sulu un
mazliet cukura, uzvāra, ieliek ķiršus bez
kauliņiem. Garšai jābūt viegli skābenai.
Pirms pasniegšanas iesmiņus apslaka ar Vorčesteras mērci.