Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nevaldāmā buča

Sastāvdaļas
  • 200g vaniļas zefīrs
  • 150 ml saldais krējums
  • 300g zemenes
  • 2 tējk. cukura
Šo lielisko un maigo deserta recepti piedāvā Līga Bogdāne. Iesūtītās receptes nosaukums - "Nevaldāmā Līgo buča". Taču ņemot vērā, ka šo desertu var pasniegt arī ārpus vasaras saulgriežiem, atļāvāmies nosaukumu mazliet piekoriģēt. Deserts tiešām garšo lieliski!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Saldo krējumu saputo ar cukuru. Zemenes noskalo un sagriež uz pusēm, vai lielākas četrās daļās. Zefīru sagriež kubiņos.
2
Deserta trauciņos kārto slāņiem - sāk ar zefīra kārtu. Tālāk seko slānis ar saldo krējumu un slānis ar zemenēm. Tad atkal zefīra kārta, putukrējuma kārta un zemenes. Nobeidz visu ar putukrējumu. Liek ledusskapī uz vismaz 6 stundām, ideāli pagatavot iepriekšējā vakarā un desertu uzglabāt ledusskapī.
3
Ja gribas padekorēt, tad tikai pirms pašas pasniegšanas, jo pēc ilgajām stundām dekorējums var nedaudz apvīst, apžūt, piekust vai kaut kā tamlīdzīgi nenoturēties vizuāli pieklājīgs.

Pievienot komentāru

Deserti