watermelon dessert with chocolate and nut, selective focus
watermelon dessert with chocolate and nut, selective focus
Deserti
2012. gada 16. jūnijā, 15:52

Arbūzs ar šokolādi

Arbūzs satur B1, B2, C un PP vitamīnus, folijskābi, provitamīnu A un veselu gūzmu ar mikroelementiem. Kā arī pektīnu, kalciju, magniju, niķeli utt. Savukārt, cukurs, kas atrodams šokolādē, sniedz mums papildus enerģiju! Nu tad nu apvienojot šos ingridientus iegūstam gardu un noderīgu desertu.

Pagatavošana

10 min4 porcijas
1

No arbūza nogriezt mizas. Katru apli sagriezt 8 trīsstūrīšos. Izņemt kauliņus. Riekstus sasmalcināt.

2

Šokolādi salauzt mazākos gabalos un izkausēt ūdens peldē. Katru arbūza gabaliņu pamērcēt šokolādē apmēŗam līdz pusei.

3

Sakārtot arbūzu stāvus uz dēlīša vai šķīvja, pārkaisīt ar riekstiem un novietot ledusskapī līdz šokolādi ir pilnībā sastingusi.