Biezpiena deserts ar zemeņu mērci
Biezpiena deserts ar zemeņu mērci
Deserti
2024. gada 6. decembrī, 10:00

Biezpiena deserts ar zemeņu mērci

Ļoti viegls un gaisīgs deserts. Šis ir lielisks veids kā sevi palutināt arī cilvēkiem kuri seko līdz savam svaram.

Pagatavošana

15 min4 porcijas
1

Želatīnu uzbriedini un izšķīdini pienā - visu dari pēc instrukcijas uz iepakojuma. Tikai pienu nekādā gadījumā nevāri!

2

Biezpienu un jogurtu kopā sablendē. Pievieno pienu ar želatīnu un vaniļas pāksts saturu. Pievieno pūdercukuru un vēlreiz sablendē.

3

Silikona formiņas noskalo ar aukstu ūdeni, piepildi tās ar biezpiena masu, ievieto ledusskapī, līdz masa ir pilnībā sastingusi.

4

Zemenes atkausē, pievieno pēc garšas pūdercukuru un sablendē.

5

Uz šķīvja uzlej zemeņu mērci un tai pa virsu izkārto biezpiena figūriņas. Figūriņas vieglāk izņemt no formām, ja formiņas apakšu uz 20-30 sekundēm iegremdē karstā ūdenī.