Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ābolu-kēksa deserts

Sastāvdaļas
  • 12 gabaliņi kēksa šķēlītes
  • 3 ēd.k. sviesta
  • 2 ēd.k. cukura
  • 2 āboli
  • vaniļas mērce vai saldējums
Šo recepti es ieraudzīju Stokmann bukletiņā. Ļoti vienkārši un ātri pagatavojams deserts.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Uz pannas izkausēt sviestu un apcept tajā ābolu ripiņas. Tieši tāpat sviestā apcept kēksa šķēlītes. Sakārtot uz šķīvja pamīšus, ābolu slāni pārkaisot ar kanēli. Pasniedz ar medu, sīrupu vai saldējumu.

Pievienot komentāru

Deserti