svētdiena, 28. aprīlis
Shutterstock

Zaļais piparmētru cukurs

Sastāvdaļas
  • 200 g cukura
  • 1 prāva sauja svaigu piparmētru
Noder dzērieniem, saldēdieniem un cepumu un kūciņu pārkaisīšanai.

Pagatavošana

1
Piparmētru lapiņas kopā ar cukuru blenderī sasmalcini.
2
Izklāj uz cepampapīra, kas ieklāts plātī. Cepeškrāsni sakarsē līdz 50 grādiem, tad izslēdz un ieliec plāti.
3
Žāvē aptuveni 2 stundas, ik pa laikam ar dakšiņu uzirdini.
4
Kad izkaltis, vari sasmalcināt vēl smalkāk – līdz pūdercukura konsistencei.
5
Ber burciņā un uzglabā sausā vietā.

Pievienot komentāru

Deserti