Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Šokolādes ķīselis

Sastāvdaļas
  • 800 ml piena + piens cietei
  • 50 g šokolādes
  • 5 ēdk. cukura
  • 5 ēdk. kartupeļu cietes
  • 1 paciņa vaniļas cukura
Pēc šīs receptes var vārīt arī baltās šokolādes ķīseli un pasniegt ar vaniļas mērci vai aukstu vaniļas pienu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Šokolādi sarīvē rupjās skaidiņās vai smalki sakapā un ieber katliņā.
2
Citā katlā uzvāri pienu ar cukuru un vaniļas cukuru un pārlej šokolādei. Maisi, līdz izkūst.
3
Cieti iejauc aukstā pienā un iemaisi šokolādes pienā. Maisot uzvāri un noņem no uguns.

Pievienot komentāru

Deserti