Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Mannas sacepums ar augļiem

Sastāvdaļas
  • 1 glāze mannas putraimu
  • 4 glāzes piena
  • 100 g dažādu augļu
  • 2 olas
  • 2–3 ēdk. cukura
  • 2–3 ēdk. sviesta
  • ½ tējk. sāls
  • augļu vai ogu mērce
Šo saldēdienu var gatavot gan no pāri palikušās mannas putras, gan speciāli pagatavotas.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Uzvāri mannas putru pienā.
2
Gatavai putrai pievieno cukuru, olas, sāli, sviestu, visu samaisi un izliec cepampannā, kas iesmērēta ar sviestu.
3
Putras virspusi izlīdzini, pārber ar cukuru, liec cepešpannā un sacep, kamēr apbrūnē.
4
Pirms pasniegšanas sacepumu rotā ar svaigiem vai konservētiem augļiem un pārlej ar saldu augļu vai ogu mērci.

Pievienot komentāru

Deserti