foto: Shutterstock.com
Deserti
2024. gada 27. oktobrī, 10:00

Baltās šokolādes pudiņš ar ogām, gatavots mikroviļņu krāsnī

Šis ir ātri un viegli pagatavojams deserts, kurā var izlietot vasarā saldētavā sabāztās ogas.

Pagatavošana

15 min4 porcijas
1

Iezied ar sviestu mikroviļņu krāsnī lietojamu trauku ar 1 l tilpumu. Puto sviestu, cukuru, miltus, cepamo pulveri, olas un pienu ar mikseri 2-3 minūtes, līdz masa gaiša un viegla.

2

Uzmanīgi iemaisi balto šokolādi un lielāko daļu ogu mīklā, salej maisījumu traukā un cep mikroviļņu krāsnī, kas noregulēta uz vislielāko jaudu, 10-12 minūtes, līdz pudiņš stingrs un tā virspuse sausa. Noliec malā uz 5 minūtēm, tad pārkaisi ar pūdercukuru un pasniedz ar atlikušajām ogām un vaniļas mērci.