Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Brūkleņu kārtojums ar pārslām

Sastāvdaļas
  • 400 ml salda krējuma
  • 200 g gatavu brūkleņu (var būt saldētas vai ievārījums)
  • 2 ēdk. cukura
  • 300 g musli
Ja tev ir negrauzdētas pārslas, samaisi tās ar pūdercukuru, uzber uz plāts , kas pārsegta ar cepamo papīru, un krāsnī nedaudz pabrūnini. 100 g pārslu pietiks ar vienu ēdamkaroti pūdercukura.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Saputo krējumu ar cukuru.
2
Četros deserta trauciņos liec iespējami plānās kārtiņās musli, brūklenes un saputoro krējumu, līdz visas sastāvdaļas izlietotas.
3
Ja garšo kraukšķīgas pārslas, šo desertu gatavo īsi pirms pasniegšanas. Ja tīk labi savilkušās garšas, pagatavo diennakti iepriekš un glabā ledusskapī.

Pievienot komentāru

Deserti