Brūkleņu kārtojums ar pārslām
Sastāvdaļas
- 400 ml salda krējuma
- 200 g gatavu brūkleņu (var būt saldētas vai ievārījums)
- 2 ēdk. cukura
- 300 g musli
Ja tev ir negrauzdētas pārslas, samaisi tās ar pūdercukuru, uzber uz plāts , kas pārsegta ar cepamo papīru, un krāsnī nedaudz pabrūnini. 100 g pārslu pietiks ar vienu ēdamkaroti pūdercukura.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Saputo krējumu ar cukuru.
2
Četros deserta trauciņos liec iespējami plānās kārtiņās musli, brūklenes un saputoro krējumu, līdz visas sastāvdaļas izlietotas.
3
Ja garšo kraukšķīgas pārslas, šo desertu gatavo īsi pirms pasniegšanas. Ja tīk labi savilkušās garšas, pagatavo diennakti iepriekš un glabā ledusskapī.