Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Cepti banāni ar rumu

Sastāvdaļas
  • 3 banāni
  • 1 ēdk. sviesta
  • 1 ēdk. ruma
  • ½ no viena apelsīna sulas
  • 1 ēdk. cukura sīrupa
Saldais ēdiens, ka būs gatavs 10 minūtēs! Pasniedz to ar putukrējumu, saldējumu vai šokolādes mērci. Lielos svētkos var arī visas trīs iepriekšminētās sastāvdaļas.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Banānus nomizo un sagriez biezās ripiņās. Pannā izkausē sviestu un tajā apcep banānus, līdz tie kļūst zeltaini brūni no abām pusēm.
2
Noņem pannu no uguns, pievieno pārējās sastāvdaļas un liec atpakaļ uz uguns un ļauj masai burbuļoties kādas 30 sekundes. Pannu maisi, lai visi banānu gabaliņi tiktu nosegti ar mērci. Pasniedz siltus.

Pievienot komentāru

Deserti