Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Scanpix.ee

Medū cepti āboli ar lazdu riekstiem

Sastāvdaļas
  • 4 āboli
  • 2 ēdk. medus
  • 1 ēdk. ābola etiķa
  • 1 tējk. kanēļa
  • Sauja lazdu riekstu, apgrauzdētu un sasmalcinātu
Šādi pagatavoti āboli var tikt ēsti gan auksti, gan silti. Piedevās var likt gan bez piedevu jogurtu, gan saldējumu.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Pārgriez ābolus uz pusēm un izgreb serdes.
2
Ābolus liek karstumizturīgā traukā vai kārto uz cepamā papīra izklātā pannas.
3
Samaisa medu, ābolu etiķi un kanēli un ar šo maisījumu pārlej ābolus.
4
Cep 180 grādos vismaz 40 minūtes, pēc 20 minūtēm tos apgriež otrādi, lai vienmērīgi apceptos abas puses. Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu vai vaniļas saldējumu.

Pievienot komentāru

Deserti